UniekDating Media


Graag stellen we aan je voor: onze dater Rick!
In de spotlight; Rick!
Graag stellen we aan je voor: Stijn! Via UniekDating is hij op zoek naar een leuke, vlotte en lieve jongedame!
In de spotlight: Stijn!
In Lijf & Liefde praten Judith en Sebastiaan over de liefde, je lichaam en seks. Elke aflevering heeft een eigen onderwerp. Van zoenen, flirten, zweten en je lichaam tot daten en grenzen.
Lijf en Liefde
In tijdschrift Vriendin (week 44, 2021) was er aandacht voor het item 'Werken met/in de liefde'.


Marike van UniekDating werd gevraagd of zij iets wilde vertellen over het dankbare en mooie werk bij UniekDating. Hieronder het resultaat!
Interview Marike in tijdschrift Vriendin
Hoi ik ben Eva, een volslanke vrouw met mooie bruingroene ogen uit Brielle. Ik ben 1,62 cm en heb half lang donkerblond haar. Ik ben sociaal, heb humor, ben lief en kan ook wel serieus zijn. Ik ben een rustig en verlegen persoon, die eerst de kat uit de boom kijkt.
In de spotlight: Eva
Hoi! Ik ben Anja, ik ben een ietswat stoere uitziende vrouw van middelbare leeftijd. Van binnen ben ik juist zacht en gevoelig en kan ik ook verlegen zijn op zijn tijd. Maar ik ben ook een heel vrolijk persoon, lachen is voor mij heel belangrijk en dat doe ik dan ook vaak.
In de spotlight: Anja
Onze dater Adriaan is een rustige, eerlijke en betrouwbare man. Dat niet alleen, hij is óók heel romantisch! 
Via UniekDating is hij op zoek naar een lieve, romantische en lieve dame.
In de spotlight: Adriaan!
Onze dater Martin is een vriendelijke en beleefde jongeman uit het mooie Alkmaar. Alleen zijn vindt hij niet erg, maar hij is ook graag onder de mensen! Altijd in voor gezelligheid en een grapje.
In de spotlight: Martin
LEEUWARDER COURANT, Dokkum 
Gerjanda en Theo hebben allebei een licht verstandelijke beperking. Ze hadden zich er beiden al in berust dat een vaste relatie er voor hen niet meer in zat. Maar dankzij UniekDating hebben ze elkaar toch gevonden. En een huwelijk liet niet lang op zich wachten...
Die is van mij!
NRC, Eindhoven 
NRC neemt een kijkje in de keuken van UniekDating en gaat mee op date met Marloes en Robin en datingcoach Mara.

'Het gaat wel goed he, jullie zijn al lekker aan het kletsen'
NRC neemt een kijkje in de keuken van UniekDating
FRANEKER COURANT, Winsum.
Iedere uitzending van de the Undateables keek ik en iedere keer was ik weer onder de indruk. Het leek me zo leuk om als coach te mogen werken. Ik heb toen een mail gestuurd naar UniekDating en tot mijn verrassing kreeg ik een leuke mail terug.
Ik haal enorm veel voldoening uit mijn werk.
NIJMEGEN BRUIST, Nijmegen.
Wist je dat twee op de vijf vrouwen vrees nooit aan een man te komen? Voor mensen met autisme of een licht verstandelijke beperking kan het al helemaal een uitdaging zijn om iemand te vinden waarmee zij kunnen daten. Floor Peters, coach uit Nijmegen, vertelt over haar werk als datingcoach.
Uniek en Single!
DE STENTOR, Zwolle
Met een verstandelijke beperking de liefde van je leven vinden. Het is ingewikkeld. Datingbureau UniekDating schiet door het hele land te hulp. Zwolse datingcoach Chantal Sprong coachte meerdere daters naar een match en steunt ook Paula Mulder (22) uit Hardenberg.
Datingbureau helpt daters met een beperking
NOORD HOLLANDS DAGBLAD, Heemskerk
Ruben en Minette zijn sinds april 2015 een setje, en nog steeds dolverliefd! Een mooi moment voor het Noord Hollands dagblad om even langs te gaan bij Minette en Ruben om zo hun verhaal te horen
Verliefd dankzij een speciale datingsite
DAGBLAD VAN HET NOORDEN, Groningen 
Een heuse verloving bij UniekDating in aantocht! Een mooie aanleiding voor het DvhN om UniekDating onder de aandacht te brengen.
Hier doe je het voor!
LEIDSCH DAGBLAD, LEIDEN. 
Ze kijken elkaar het hele gesprek verliefd aan, Laura Smallenbroek en Ron Kortekaas. Hun romance begon online via de website Uniekdating, maar kreeg echt vorm toen het stel elkaar in Leiden voor het eerst ontmoette. Dat gebeurde onder het toeziend oog van de nieuwe Leidse datingscoach Gerda Luimes (41). ,,We kunnen geen dag meer zonder elkaar'', vertelt Kortekaas stralend.
Voor geen jokers ruil ik haar!