UniekDating Media


In de spotlight; Rick!

Graag stellen we aan je voor: onze dater Rick!


Rick is een sportieve, lieve, humorvolle en rustige jongen uit Purmerend. In het begin kijkt hij soms een beetje de kat uit de boom, maar eenmaal op zijn gemak, kan het een echte kletsmajoor zijn.

Rick houdt erg van sport. Hij aan basketbal, maar voorheen ook voetbal, squash en fitness. En als hij zelf niet aan het basketballen is, dan kijkt hij graag naar sport op TV.

Heel af en toe vindt hij het leuk om te gamen. Daarnaast houdt hij van uit eten gaan, een bioscoopje pakken, films kijken en muziek luisteren.
Rick werkt op dit moment in de ICT en doet daarbij en opleiding als assistent logistiek medewerker.


En waar is Rick naar opzoek?


Rick zou het heel fijn vinden om een leuke en lieve meid te ontmoeten tussen de 23- 35 jaar. Het liefst natuurlijk iemand die dichtbij woont, zodat hij haar makkelijk op kan zoeken. Omgeving Purmerend, Hoorn, Amsterdam of Alkmaar.

Het lijkt Rick ontzettend leuk om samen eens uit eten te gaan of naar de bioscoop.

Houd jij ook wel van grapjes en humor? Dat is helemaal mooi meegenomen! Dat je elkaar kunt accepteren zoals je bent, dat vindt hij het allerbelangrijkst.


Lijkt het jou leuk om Rick beter te leren kennen? Meld je dan aan bij UniekDating en wie weet gaan jullie dan snel op date?


Ben je al lid, check dan snel zijn profiel op de site!

 


Naar overzicht...