UniekDating Media


FRIESCH DAGBLAD, Leeuwarden 
Martijn en Metje hebben het geluk bij elkaar gevonden. In een interview van het Friesch Dagblad lees je hoe de ontmoeting ging en wat UniekDating hen heeft gebracht.
Dolgelukkig dankzij UniekDating
EILANDENNIEUWS, GOEREE-OVERFLAKKEE 
Iemand om samen mee te fietsen of een filmpje te kijken. Of een relatie mee te beginnen. Hoe vind je een geschikte date, iemand met wie je je leven zou willen delen of zomaar een vriendschap? Voor veel mensen valt dat nog niet mee. Zeker niet als er een vorm van autisme of een licht verstandelijke handicap in het geding is.
UniekDating geeft mensen met beperking zicht op een relatie
TROUW, Assen
Voor mensen met een licht verstandelijke beperking kan de liefde lastig zijn. Een speciaal dating bureau helpt ze aan de man/vrouw. Anderhalf jaar is het Drentse koppel samen. MEE Dating bracht Peter van Asselt (43) uit Aalden en Gelske Wiersema (35) uit Assen bij elkaar.
UniekDating in dagblad Trouw
DE OOSTERPOORTER, Groningen 
Het vinden van ware liefde is voor heel veel mensen al een uitdaging, maar voor mensen met een licht verstandelijke beperking of een vorm van autisme is het vaak nog moeilijker. Daarom is er speciaal voor deze doelgroep nu de datingsite ‘Uniek Dating’, die wordt gerund door Marieke de Groot (foto links) en Marike Hoekstra uit Eelderwolde.
Love is in the air!