UniekDating Media


In de spotlight: Eva

Hoi ik ben Eva, een volslanke vrouw met mooie bruingroene ogen uit Brielle. Ik ben 1,62 cm en heb half lang donkerblond haar. Ik ben sociaal, heb humor, ben lief en kan ook wel serieus zijn. Ik ben een rustig en verlegen persoon, die eerst de kat uit de boom kijkt.


Natuurlijk willen we Eva iets beter leren kennen. We stelden haar de volgende vragen:
 
Wat doe je en wat zijn je hobby's?
Ik werk op een kinderdagverblijf met veel plezier. Ik doe elke week aan zumba en ook maak ik de mooiste schildercreaties bij een schilderclub.
In mijn vrije tijd ga ik er ook graag op uit met familie en vrienden, denk dan aan shoppen en drankjes drinken op een terras. Ook ga ik graag op reis ik ben al in vele landen geweest!
 
Waarom heb je je aangemeld bij UniekDating en wat vind je zo leuk aan UniekDating?
ik sta nu ongeveer 5 jaar aangemeld bij uniekdating, wat een fijne organisatie is dat! Ze denken graag met je mee en de dates worden altijd goed begeleid.

Wat is voor jou de ideale date?
Mijn ideale date is: wandelen en lekker op een terras zitten of binnen in een restaurant. Lekker ongedwongen. 

Hoe ziet jouw droomman eruit?
Mijn droomman mag sociaal, lief en sportief zijn. Ik val op lange mannen. Ook wil ik met diegene diepe gesprekken kunnen voeren en heb ik iemand nodig die mij tegengas geeft. Ik zoek iemand waarmee ik samen mooie avonturen mee kan beleven.
 
 
Eva is opzoek naar een leuke, lieve jongen, rond haar eigen leeftijd, die vol humor zit maar ook serieus kan zijn. En die haar een beetje tegengas kan geven. Iemand die haar accepteert zoals ze is en haar grenzen kent. Eva vindt een hele goede vriendschap in een relatie heel belangrijk.
 
Ben jij degene die op date wil met Eva? Meld je dan aan bij UniekDating en wie weet gaan jullie dan snel op date?
Ben je al lid, check dan snel haar profiel op de site! 


Naar overzicht...