UniekDating Media


In de spotlight: Stijn!

Graag stellen we aan je voor: Stijn! Via UniekDating is hij op zoek naar een leuke, vlotte en lieve jongedame!


Onze dater Stijn is een vriendelijke, leuke en sociale jongen uit het mooie Deventer. Alleen is ook maar alleen en daarom zoekt hij een lieve vriendin. Stijn werkt overdag in de keuken van een restaurant, is erg zelfstandig en staat positief in het leven!
 
In zijn vrije tijd spreekt hij graag af met vrienden, gaat wandelen of fietsen of zit lekker even op zijn scherm (computer en telefoon). Sportief is Stijn ook. Hij doet twee keer per week aan hardlopen. Lekker naar muziek luisteren en djembé spelen doet hij ook graag. Iets lekkers bakken of koken in de keuken is ook aan hem besteed. Kortom: Genoeg leuke dingen dus! 
 
Stijn zou het fantastisch vinden om een leuke vriendin te ontmoeten. Hij heeft geen grote wensenlijst, maar het zou wel fijn zijn als ze tussen de 20-35 jaar oud is en in Overijssel of de omliggende provincies woont (hij heeft een auto, dus dat maakt het makkelijk qua reizen!)
 
Ben jij die lieve, betrouwbare en leuke meid en lijkt het jou ook leuk om er samen met Stijn op uit te gaan, wat drinken, bioscoopje pakken of andere gezellige dingen, reageer dan op zijn profiel op UniekDating!