UniekDating Media


In de spotlight: Anja

Hoi! Ik ben Anja, ik ben een ietswat stoere uitziende vrouw van middelbare leeftijd. Van binnen ben ik juist zacht en gevoelig en kan ik ook verlegen zijn op zijn tijd. Maar ik ben ook een heel vrolijk persoon, lachen is voor mij heel belangrijk en dat doe ik dan ook vaak.


Ik woon zelfstandig in Den Helder en beschik over een auto van mijn werk. Helaas heb ik geen eigen auto maar openbaar vervoer is een goede optie.
 
Ik werk als interieurverzorgster bij verschillende bedrijven, 5 dagen in de week. In het weekend ben ik altijd vrij.
Ik houd van wandelen, heerlijk uitwaaien op het strand, schilderen en dansen. Door mijn drukke baan heb ik geen huisdier maar ik ben gek op dieren.
 
Ben jij een leuke man tussen 50 -60 jaar ongeveer? Iemand die positief in het leven staat en vrolijk is? Dan zoek ik misschien wel naar jou.
Het zou fijn zijn als je lekker jezelf kan zijn, weet wat je wilt maar mij ook in mijn waarde laat. Samen beslissen hoe we het willen hebben of wat we willen doen. Je hoeft niet sportief te zijn want dat ben ik ook niet, maar wel leuke dingen doen in het weekend. Een avondje thuis op de bank samen vind ik ook heerlijk.
 
Ik zoek het liefst iemand die niet verder dan 50 km van Den Helder woont. Maximaal tot aan Amsterdam.
 

Naar overzicht...