inloggen contact home

Vragen? Bel Marieke op 06 52324045
of Marike op 06 52357279

Over ons

UniekDating is een landelijk relatiebemiddelingsbureau voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar, oftewel Unieke mensen! Wij bieden deze doelgroep de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken en onder begeleiding te daten of vriendschappelijk contact te leggen.

Wat maakt ons Uniek?

  • Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk
  • Wij begeleiden je bij de matching
  • Wij zijn betrokken, betrouwbaar en deskundig
  • Wij hebben altijd een locatie bij jou in de buurt

 

UniekDating is een voortzetting van het MEE Dating project, onderdeel van stichting MEE Drenthe *

 

* Stichting MEE helpt mensen met een beperking weer grip op hun leven te krijgen

Team UniekDating

UniekDating is opgericht door Marike Hoekstra en Marieke de Groot. Samen met een enthousiast, betrokken en deskundig team verzorgen zij de intakes en begeleiding van de dates van alle leden.


Contactgegevens

UniekDating www.uniekdating.nl
Postbus 6115 info@uniekdating.nl
9702 HC Groningen KVK 61906662  
  IBAN: NL04 RABO 0300 3960 82  

Klik op de kaart
voor de UniekDating
locaties en zoek een
Datingcoach bij jou
in de buurt.

Werken bij UniekDating?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe datingcoaches, heb jij nog wat uurtjes over, ben je flexibel inzetbaar en heb je ervaring met onze doelgroep? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Marike Hoekstra

Toen ik in 2008 bij MEE Drenthe begon als consulente Participatie en Integratie wist ik het al meteen: Hier zit ik op mijn plek! Al snel merkte ik dat veel mensen met een lichte beperking behoefte hadden om een relatie te hebben maar het lastig vonden om in contact te komen met anderen. Na vele signalen heb ik samen met een collega de stap gezet om een relatiebureau op te richten voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme. Een schot in de roos, bleek al snel. In 2010 zijn we gestart als MEE Dating in de provincie Drenthe en halverwege 2013 hebben we ook de grenzen opengegooid om ons ook te richten op andere provincies.

Toen eind 2014 bleek dat MEE Dating niet meer verder kon gaan onder de vlag van MEE Drenthe, twijfelde ik geen seconde om het verder zelfstandig voort te zetten. Samen met Marieke de Groot, begonnen als vrijwilliger, hebben we de sprong gewaagd om MEE Dating om te toveren naar UniekDating! 
 
Naast UniekDating vind ik het leuk om actief bezig te zijn (sporten, fietsen, beachvolleybal, skien)  of in alle rust een boek te lezen of lekker uit eten te gaan. 


Mijn vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag of donderdag en je kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06 5235 7279. Wil je me liever mailen? Dat kan ook; hoekstra@uniekdating.nl of info@uniekdating.nl

Marieke de Groot

In 2013 kwam ik als vrijwilliger werken bij MEE Dating. Ik verzorgde de intakes en begeleidde de dates in de stad Groningen. Meer en meer raakte ik betrokken bij het project en ik kreeg steeds meer taken, waaronder het verwerken van de interesseverzoeken.

Toen Marike Hoekstra mij vroeg om samen met haar zelfstandig verder te gaan hoefde ik niet lang na te denken, ik vond het direct een geweldig idee.

Bij UniekDating zit ik helemaal op mijn plek, het leukste wat ik ooit heb gedaan! Ik haal veel voldoening uit het contact met alle leden; zowel in het echt, per telefoon of mail. Mijn dag is helemaal goed als ik iemand kan blij maken met een interessebericht of een date, zeker als deze persoon zelf de hoop al een beetje had opgegeven.

In 2004 behaalde ik mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hanzehogeschool en deed ik bij verschillende doelgroepen werkervaring op.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, luister ik veel naar muziek en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Je kunt mij telefonisch bereiken op maandag, woensdag en vrijdag op     06 5232 4045 Op overige dagen kun je het beste een mailtje sturen naar degroot@uniekdating.nl of info@uniekdating.nl Wij streven er altijd naar om de mail zo snel mogelijk te beantwoorden.