UniekDating Nieuwsbericht


Nieuwsbrief oktober

In oktober hebben wij naar een kleine groep (daters met autisme en normale begaafdheid) het onderstaande nieuwsbericht verstuurd.


Beste Unieke Dater, 

Speciaal voor jou en een kleine groep anderen een belangrijk nieuwsbericht.

Jij staat ingeschreven bij UniekDating, we zijn blij dat jij onze dienstverlening het vertrouwen hebt gegeven.

We hebben het destijds bij je aanmelding aangegeven en je zult het inmiddels zelf ook ervaren hebben, het merendeel van onze daters heeft een licht verstandelijke beperking. Het aantal daters met een normale begaafdheid en autisme is minimaal. Hoe graag wij ook deze doelgroep van dienst willen zijn, de groep blijft klein en in onze ogen té klein.

Wij hebben lang nagedacht en besloten om deze twee groepen voor nu te scheiden. UniekDating gaat verder met de groep mensen met een licht verstandelijke beperking. We denken na over een aparte datingsite voor mensen met een normale begaafdheid en autisme of eventueel andere ‘beperkingen’ wat maakt dat het daten op een reguliere site niet lukt. Vaak is de behoefte in de coaching net even anders en daarom is het beter hier een nieuwe werkwijze voor te schrijven.

We vinden het erg jammer deze keuze te maken, maar voor ons voelt het bemiddelen van een dusdanig kleine groep waardoor de kans op succes zo klein is, niet meer goed.

Wat betekent dit voor jou? 

We willen je graag de mogelijkheid geven om je lidmaatschap zonder opzegtermijn te beëindigen.  Wil je toch graag lid blijven omdat je verwacht ook goed te matchen met iemand met een lichte verstandelijke beperking die zelfstandig is? Geen probleem, geef dit als antwoord op deze mail door.  

Tot slot.

Heb jij goede ideeën voor een eventuele nieuwe site? Laat het ons kort en bondig weten. Wij nemen dan alle punten mee en kijken wat we toe kunnen passen.

Graag ontvangen we van jou een bevestiging dat je dit bericht in goede orde hebt ontvangen + daarbij je keuze wat betreft je lidmaatschap. Opzeggen of ingeschreven blijven staan.

Met vriendelijke groet,

Marike en Marieke


Naar overzicht...