UniekDating Nieuwsbericht


Corona update, april 2021

Eind april 2021 zijn er weer nieuwe versoepelingen aangekondigd, dat betekent dat we weer meer mogen, goed nieuws dus!
Hierbij brengen we je op de hoogte hoe UniekDating met de nieuwe coronamaatregelen omgaat.


Aanmeldingen
 
De intakegesprekken houden we (vooralsnog) via beeldbellen. Omdat de horeca nog dicht is kunnen we hier geen gebruik van maken om rustig een gesprek te voeren. Hoewel de terrassen weer beperkt open zijn, houden we vast aan een online intake. Wij vinden een gesprek waarin je zoveel persoonlijke informatie deelt niet geschikt voor een terras.
 
Inmiddels hebben we al veel ervaring met intakes via beeldbellen en tot nu toe werkt dit erg prettig.
Mocht er toch een voorkeur zijn voor een persoonlijke intake, dan kan dat aangegeven worden en plannen we de afspraak op een later tijdstip of kijken we wat er wel mogelijk is.
 
Ontmoetingen
 
Wanneer er een match is dan kunnen we deze afspraak vanaf nu wel weer organiseren in de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling in het park of een gesprek op een bankje. Hierbij is het makkelijk om voldoende afstand te houden en elkaar toch beter te leren kennen. Vanzelfsprekend houden we vast aan de 1,5 meter afstand.
UniekDating valt onder 'begeleiding' en dit mag met meer mensen (dus niet maximaal twee personen). Daar zijn we heel blij mee!
 
Keuze ontmoeting 'in het echt' of via beeldbellen
 
Wanneer je een match met iemand hebt, dan krijg je vanuit UniekDating een mail waarin je kunt aangegeven of je diegene in het echt wilt ontmoeten of toch liever via beeldbellen.

Want ook al is het persoonlijk ontmoeten van de ander weer mogelijk, het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je hier nog niet prettig bij voelt. Misschien ben je extra kwetsbaar en vind je het nog wat spannend, dan kun je dit aan ons doorgeven.

Mochten er nog vragen zijn of is iets niet helemaal duidelijk? Stuur je vraag naar info@uniekdating.nl

 
Groetjes van team UniekDating
Marieke en Marike