UniekDating Nieuwsbericht


Nieuwsbericht Corona oktober 2020

Helaas gaan de caf├ęs en restaurants weer sluiten, ook is het belangrijk dat we het openbaar vervoer zo min mogelijk gebruiken om besmettingen tegen te gaan. Dit heeft ook weer gevolgen voor UniekDating. Lees gauw verder..


Afgelopen dinsdag 13 oktober 2020 hebben wij opnieuw te horen gekregen van de minister president dat het niet goed gaat met het Corona virus, er zijn teveel besmettingen en daarom komen er opnieuw afspraken.

De restaurants en cafés gaan sluiten en ook wordt er gevraagd om zo min mogelijk met het openbaar vervoer te reizen, deze twee maatregelen hebben invloed op het daten en daarom dit bericht.
 
We vinden het heel belangrijk dat UniekDating blijft doorgaan, maar willen natuurlijk, en dat staat op nummer 1, dat iedereen gezond blijft!
 
Beeldbellen
Op dit moment is het niet mogelijk om een date te houden in een restaurant of café, we gaan daarom weer verder met daten via beeldbellen.
Voor velen zal dit even wennen zijn, maar het is zeker ook een goede manier om de ander beter te leren kennen. In het voorjaar hebben we dit ook vaak gedaan en zijn er ook veel leuke contacten ontstaan. Klein voordeel: je hoeft er de deur niet meer voor uit, gewoon vanuit je luie stoel of bank kletsen met je nieuwe date. We gebruiken hiervoor een programma JitsiMeet, deze kan je op je smartphone of tablet downloaden, ook is het te gebruiken op een computer of laptop. Wanneer je een date hebt dan krijg je hierover meer uitleg.
 
Extra uitleg: waarom doen we dit?
We hebben vaak te maken met mensen die meer kwetsbaar zijn. Ook geldt dat voor elke date door minimaal drie personen (2 daters en een coach) gereisd moet worden en dat brengt ook weer extra risico's met zich mee. Ook veel taxi vervoerders roepen op om alleen ritjes te bestellen die echt nodig zijn. Doordat we toch afstand moeten blijven houden, is het beeldbellen voor nu de allerbeste oplossing. Het is even wennen, maar onze ervaring is tot nu toe dat dit niet veel anders is dan in het echt. Je kunt direct een rondleiding door je huis geven, je leuke huisdier laten zien of wat van je laatste knutsel/kunstwerk.
 
Kosten per date
Nadat je een match hebt met iemand via onze site krijg je, net als anders, een factuur voor de datebegeleiding. Deze is nu €12,00 in plaats van €15,00. We hoeven nu geen drankje voor jou te betalen, daarom deze korting, wel zo eerlijk. 
 
Hoe zit dat dan met nieuwe inschrijvingen?
Nieuwe inschrijvingen zijn nog steeds van harte welkom. Een intake doen we ook via beeldbellen, zo komen er nog steeds nieuwe leden bij!
 
Mijn lidmaatschap
We kunnen heel goed begrijpen dat hier vragen over komen, want je kunt tenslotte niet 'echt' daten op dit moment, maar wij gaan zoals eerder genoemd gewoon door!
Omdat we graag willen dat iedereen nog lang gebruik kan maken van UniekDating, ook na deze crisis, lopen de betalingen door.
 
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Stuur je vraag naar info@uniekdating.nl
 
Groetjes van team UniekDating
Marike en Marieke