UniekDating Nieuwsbericht


Covid update juli 2020

COVID UniekDating nieuws juli 2020


Beste lezer,

Gelukkig mogen we steeds meer en zijn de maatregelen omtrent het Covid virus versoepeld. Wat betekent dit voor onze werkwijze? Intakes vinden weer zoveel mogelijk plaats in de horeca. We zoeken geschikte plekken uit waar de 1,5 meter maatregel gehandhaafd kan worden. Voel je je hier nog niet goed bij? Laat het gerust weten, dan plannen we de intake online. We maken gebruik van het programma Jitsi Meet.

Wat betreft het daten; per keer bekijken we wat er mogelijk is. Niet iedereen wil al in het echt afspreken, bij sommige instellingen zijn de regels ook nog strenger en mogen bewoners niet van het terrein. We hebben dan ook de mogelijkheid om Jitsi Meet te gebruiken. Online daten is de afgelopen maanden heel succesvol gebleken, er zitten ook zeker voordelen aan. Fijn in je eigen omgeving, je kan wat laten zien van je hobby of je woonplek en afspraken komen sneller tot stand. 

Uiteraard is het ook heel fijn om iemand in het echt te ontmoeten en aan te kunnen kijken, dus waar het kan, doen we dit!

Mocht je vragen hebben, mail ons gerust op info@uniekdating.nl


Naar overzicht...