UniekDating Nieuwsbericht


Zonder Stempel ACTIE!

Speciaal voor de deelnemers/bezoekers van Zonder Stempel is er een te gekke actie. Schrijf jij je in de maand januari in bij UniekDating, dan ontvang je een jaarlidmaatschap gratis. Je betaalt alleen de inschrijfkosten van €39,95.


UniekDating pakt uit!

Tuurlijk! We willen allemaal lieve vrienden om ons heen, en misschien zelfs onze grote liefde ontmoeten. Maar wat is het moeilijk om die eerste stap te zetten..

UniekDating kan je hierbij ondersteunen.

UniekDating is een landelijk relatiebureau voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of vorm van autisme, oftewel Unieke mensen! Speciaal voor de deelnemers/bezoekers van Zonder Stempel is er een te gekke actie. Schrijf jij je in de maand januari in bij UniekDating, dan ontvang je een jaarlidmaatschap gratis. Je betaalt alleen de inschrijfkosten van €39,95 en mag daarvoor een jaar lang ingeschreven staan. Heb jij een leuke match dan betaal je wel de begeleidingskosten van de coach, deze zijn slechts €15,- en dit is inclusief een drankje. 

Ben jij als man op zoek naar een man, of een vrouw op zoek naar een vrouw, of misschien ben je wel biseksueel? En wil je meedoen met de actie? Vermeld dan ZonderStempel bij de opmerkingen van je aanmelding.

Wie weet begin jij 2019 wel met een leuke date?

Neem vooral een kijkje op onze website. Enthousiast geworden? Ga gauw klikkerdeklik naar Aanmelden in de blauwe balk :)


Naar overzicht...