inloggen contact home

Vragen? Bel Marieke op 06 52324045
of Marike op 06 52357279

 

Kosten voor lidmaatschap

Wil je ingeschreven staan bij UniekDating? Daar zijn wij blij mee! Er gingen jou al veel leuke mannen en vrouwen voor.

Hieronder zie je in een duidelijk overzicht wat de kosten zijn, voor welk abonnement je kunt kiezen en wat je kunt verwachten.

Je kunt bij UniekDating kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Uit onderzoek blijkt dat het abonnement van 12 maanden voor veel leden het meest passend is. De kans op een succesvolle date, relatie of vriendschap is het grootst en de kosten per maand het laagst.

 

Inschrijfgeld en abonnement

Bij je intakegesprek krijg je van de Datingcoach een machtigingsformulier overhandigd. Wanneer je deze ondertekent, machtig je UniekDating om eenmalig een inschrijfbedrag van €39,95 van je rekening te schrijven + het maandelijkse bedrag van het lidmaatschap waarvoor je hebt gekozen. 

Abonnement Tarief per maand
3 maanden € 24,95
6 maanden € 17,95
12 maanden € 12,95

 

Let op:

Kies je een jaarabonnement, dan betaal je ook een jaar lang het maandelijkse bedrag van € 12,95.

Wij van UniekDating vinden het belangrijk dat jij altijd kunt blijven inloggen en kunt aangeven met wie jij kennis wilt maken. Daarom verlengen wij je lidmaatschap automatisch.

 

Toch liever opzeggen? Geen probleem, na je gekozen abonnementstermijn kan dit maandelijks. Geen gedoe met opzegkaarten, maar gewoon een mailtje naar info@uniekdating.nl. Naast dit lidmaatschap krijg je meer dan alleen een profiel op de website. Voor jou hebben wij ook leuke kortingen bij andere organisaties. Kijk bij vrienden van UniekDating voor een overzicht.

 

Kosten voor een date

Voor de begeleiding van een date betaal je €15,-. Je ontvangt hiervoor een consumptie en de begeleiding van een deskundige datingcoach. Dit bedrag zal vooraf betaald moeten worden aan UniekDating, je krijgt van ons een rekening.

 

Bewindvoering

Heb je een bewindvoerder en kun je niet gebruik maken van automatische incasso? Geen probleem. Wij zullen dan een rekening sturen zodat je bewindvoerder het bedrag maandelijks kan overmaken.

Het is belangrijk dat je voorafgaand aan een aanmelding of intakegesprek aan je bewindvoerder vraagt of hij/zij akkoord gaat met jouw inschrijving.