inloggen contact home

Vragen? Bel Marieke op 06 52324045
of Marike op 06 52357279


Koekjes bakken in De Koekfabriek in Utrecht, Door een afmelding is er nog plek voor 1 deelnemer!

Ga je mee koekjes bakken in De Koekfabriek in Utrecht?!


We hebben nog plek voor 1 deelnemer vanwege een afmelding! Wil jij graag zondag mee koekjes bakken, dan kun jij je nu nog aanmelden. 

Zondagmiddag 17 juni mogen 8 deelnemers van UniekDating, koekjes bakken in De Koekfabriek in het centrum van Utrecht! Omdat het beslag voor het maken van de koekjes gaat volgens standaard recepten van de koekfabriek is het meeste deeg van te voren al klaargemaakt door de bakker en zoals ze het zeggen bij De Koekfabriek, de andere 'koekenbakkers!'

De smaak van de koekjes is een verrassing. Als je van zoet en knapperig houdt, dan ga jij het vast lekker vinden!

Vervolgens beginnen we met het uitrollen van het deeg en het maken van de koekjes met koekvormpjes. Heb jij zelf een mooie koekvorm thuis waar je graag koekjes van wilt maken? Meenemen mag natuurlijk. Hoe meer koekvormpjes, hoe leuker!

Als de koekjes klaar zijn en in de oven liggen, gaan we een straatje verder naar het café van De Koekfabriek. Daar kun je onder het genot van een drankje (thee/koffie/fris) gezellig kletsen en verder kennis maken met elkaar. En als de koekjes klaar zijn, genieten van de koekjes die je zelf hebt gemaakt. 

Misschien vind jij het wel leuk om je net zelf gebakken koekje weg te geven aan iemand die je graag beter wilt leren kennen;)

 

Vanaf het Centraal Station is De Koekfabriek ongeveer 10 minuten lopen. Kom je met de bus, dan kun je bijvoorbeeld bij het Neude uitstappen en dan is het nog maar een paar minuten lopen. 

De activiteit gaat door bij minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. 

 

Als jij je hebt aangemeld en toch bent verhinderd, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Iemand anders kan dan jouw plek innemen. Ben jij net te laat en is de activiteit al vol? Meldt je toch aan, dan kom je op de wachtlijst. Wie weet kan jij alsnog deelnemen als iemand anders afzegt.

 

Tot hopelijk snel bij De Koekfabriek in Utrecht!

 

Ida en Mirjam (dating coaches Utrecht)

 


Koekjes bakken in De Koekfabriek in Utrecht, Door een afmelding is er nog plek voor 1 deelnemer!
Datum: 17-06-2018
Tijd: 14:00 uur tot 16:30 uur
Plaats: Utrecht
Deelnemers: minimaal 6 maximaal 8
Kosten: € 20.00
Uitleg kosten: Inbegrepen in de E20,-: Koekjes bakken in de koekfabriek, genieten van de gebakken koekjes met een drankje (thee/koffie/fris), begeleiding van een bakker en van UniekDating.
Betaalwijze: Vooraf bij de koekfabriek contant betalen
afmelden alle activiteiten

Organisator

Mirjam Jayn Mirjam Jayn