inloggen contact home

Vragen? Bel Marieke op 06 52324045
of Marike op 06 52357279


SinterKerst borrel in Utrecht

Hallo mede-borrelaars!

 

Om de koude wintermaanden wat warmer en gezelliger door te komen, dachten wij samen met jullie Sinterklaas en Kerst te vieren in het altijd gezellige Utrecht. Daarom organiseren wij een SinterKerst borrel! Tijdens de borrel zullen we gezellig kennismaken met elkaar aan de hand van een kennismakingsbingo, onder het genot van een heerlijk drankje. Het zou ontzettend leuk zijn als jij je ook aanmeldt voor ons SinterKerst uitje op zaterdag 16 december van 14.30 uur tot 17.00 uur.

 

Op de locatie zelf, 't Oude Pothuys, zal één coach zaterdag 16 december vanaf 14.00 uur aanwezig zijn om de mensen die direct naar de locatie toe komen, welkom te heten. Ook zal er één coach op Utrecht centraal station staan op zaterdag 16 december om 14.00 uur om met degene die graag vanaf Utrecht centraal station willen meelopen, samen naar de locatie te lopen. Zorg dan dat je op tijd (dus om 14.00 uur!) op Utrecht centraal station staat, bij de zwarte piano. Deze piano staat boven in de stationshal, boven alle treinsporen, in de hoek naast spoor 1.

 

Belangrijk om rekening mee te houden: de locatie is ongeveer 20 minuten lopen vanaf Utrecht centraal station. Mocht je dus vanaf Utrecht centraal willen meelopen met een coach, trek makkelijke schoenen aan! Nog een belangrijk detail: de locatie zit in een oude werfkelder en is alleen via een trap te bereiken. Er is geen lift aanwezig. Er is wel een coach op de locatie aanwezig om je de trap af te helpen, mocht je dat prettig vinden. Maar een lift is dus niet aanwezig.

 

Hopelijk tot 16 december!

Lieve groetjes,

Janette (datingcoach Amersfoort) en Ida (datingcoach Utrecht)

 


SinterKerst borrel in Utrecht
Datum: 16-12-2017
Tijd: 14:30 uur tot 17:00 uur
Plaats: Utrecht
Deelnemers: minimaal 6 maximaal 20
Kosten: € 15.00
Uitleg kosten: Voor de entreeprijs krijg je drie drankjes, wat bittergarnituur, een bingo kaart voor het kennismakingsspel én de gezellige aanwezigheid van twee UniekDating coaches.
Betaalwijze: Vooraf overmaken aan UniekDating
afmelden alle activiteiten

Organisator

Ida Kamerbeek